Het officiële anthem van Intents Festival 2023!

admin

Updated on:

Het festivalseizoen staat weer op het punt van beginnen. Het hardstyle seizoen is weer afgetrapt met Rebirth Festival, maar begin juni staat ook het welbekende en geroemde Intents Festival weer op de kalender. Intents Festival staat bekend als één van de beste en grootste hardstyle festivals van Nederland en een officieel anthem kan hierbij uiteraard niet ontbreken.

Intents Kingdom of Unity 2023 Anthem

Als je van hardstyle houdt, dan is Intents Festival het ultieme festival voor jou. Dit jaarlijkse evenement trekt tienduizenden bezoekers uit alle windstreken van de wereld naar Oisterwijk om samen te feesten. Op het programma staan de beste nationale en internationale hardstyle-DJ’s zoals Warface, Radical Redemption, D-Sturb en nog veel meer, alleen van deze artiesten al ben je verzekerd van een absoluut top weekend.

Het officiele Intents Festival 2023 anthem is gemaakt door Brennan Heart en Phuture Noize en is genaamd ‘When daylight strikes‘. Brennan Heart en Phuture Noize zijn allebei geen onbekenden in de hardstyle scene en hebben al vele grote hits achter hun naam staan. Het is daarom niet gek dat Intents Festival voor het anthem van 2023 heeft gekozen voor deze twee absolute grootmachten. Intents Festival vind plaats van vrijdag 1 juni tot en met zondag 3 juni en is al bijna helemaal uitverkocht!