Het officiële anthem van Decibel outdoor Festival 2023!

admin

Het festivalseizoen is weer afgetrapt. Intents festival 2023 heeft inmiddels weer plaatsgevonden en volgende week is het aan één van de grootste hardstyle festivals, Defqon.1, de beurt. Alweer bijna aan het einde van de festival zomer staat traditioneel het Decibel Outdoor Festival gepland. Geen enkel groot hardstyle festival kan zonder een goed anthem, dus ook Decibel kan dit niet!

Raging City (official decibel outdoor 2023 anthem)

Het officiële anthem voor Decibel 2023 is gemaakt door niemand minder dan Act of Rage en ATILAX. ATILAX is voor Decibel geen onbekende want hij maakte vorig jaar in samenwerking met D-Sturb het anthem van 2022 voor Decibel Outdoor Festival.

Act of Rage, bekend als één van de leidende namen binnen het Minus is More-label, heeft al bewezen dat hij in staat is om de hardere stijlen naar een nieuw niveau te tillen. Met zijn karakteristieke geluid en ongeëvenaarde passie voor muziek, heeft hij een loyale schare fans opgebouwd over de hele wereld. Samen met ANTILAX, een veelbelovende vocalist met een indrukwekkend portfolio, hebben ze een krachtige combinatie voor het anthem van dit jaar gevormd. Het resultaat van hun samenwerking is het nummer ‘Raging City’, dat met recht het anthem van Decibel Outdoor Festival 2023 mag worden genoemd.

De 20e verjaardag van Decibel Outdoor Festival

Naast het anthem ‘Raging City’ kunnen bezoekers van Decibel Outdoor Festival 2023 ook uitkijken naar gloednieuwe area’s en speciale DB#20-sets. Het belooft een weekend te worden waarin de beste artiesten uit de scene samenkomen om het publiek te trakteren op onvergetelijke momenten. Met het anthem van Act of Rage en ANTILAX als de soundtrack van het festival, is in ieder geval de toon gezet voor een buitengewoon weekend vol muzikale hoogtepunten.

Decibel outdoor vind plaats vanaf vrijdag 18 t/m zondag 20 augustus 2023 op de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Kaarten zijn nog verkrijgbaar via de officiële website van B2S!